De verloren dochters

33

Artikelen 4 Lijsten 2 Spots 1

Een bezorgde vader doet een emotioneel beroep op detective-duo Walter en Gem om zijn dochter Valerie op te sporen. Een netwerk van prostitutie en andere criminele activiteiten blijkt zijn tentakels wijd uit te strekken. Verder dan Walter en Gem konden vermoeden. Gerechtigheid zal alleen overwinnen als Walter bereid is af te rekenen met zijn verleden.

Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
288
Laatste editie
10 april 2015
Uitgeverij
The House of Books
ISBN
9789044344646 , 9789044345582 , 9789044348514


Artikelen over De verloren dochters

Hebban Moordmiddag: het programma
05 september 2015 5 likes
  Meer artikelen


Door lezers

Nederlands Thrillerfestival 2015 / Line-up: genomineerden Debuutprijs
28 september 2015
  Meer artikelen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 19,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 19,99
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €9,99 bijHebban recensie

Luchtige schrijfstijl met natuurlijke dialogen

door Anna Bakker op 03-03-2015

Prostitutie en mensenhandel spelen zich in Nederlandse boeken vrijwel altijd in een van de grote steden af, zo ook De verloren dochters. Arjan Hoks heeft gekozen voor Rotterdam, de stad waar hij de weg weet, omdat hij er gewoond heeft. De binnenstad en het havengebied vormen de belangrijkste locaties in deze debuutthriller.

Detectiveduo Walter van Schierink en Gem Beaudette is een paar apart. Hij...


Lezersrecensies (7)

Fijn leesbaar boek

door: Ellen De Vriend 1 like
Elk jaar verdwijnen er jonge vrouwen in de duistere wereld van de prostitutie. Vaak beginnen ze vrijwillig, om er al snel achter te komen dat stoppen onmogelijk is. De vrouwen laten bedroefde familieleden achter, die een heel ander leven voor hun dochter willen. Walter Schierink en Gem Beaudette...

Klapper

door: Kersten 1 like
Boeiend boek: je bent er meteen in en leest het het liefst meteen uit. Beeldend, mooi en zeer verzorgd geschreven, met zo nu en dan een knipoog naar de lezer: ook de schrijver beleeft er duidelijk plezier aan. Aangename uitvoering ook. Een traktatie!

Leest lekker weg

door: jan luinstra 1 like
Komt wat rustig op gang maar dan leg je hem niet meer weg. Leest vlot en leuke karakters. Ik hou niet zo van de 13 in een dozijn-thrillers die je de laatste tijd te veel ziet. "De verloren dochters" heeft een eigen stijl en de pijn van de vrouwen in de prostitutie is voelbaar. Aanrader.

Goed debuut!

door: Patrice van Trigt 1 like
Als geen ander weet Gem hoe het is om te (over)leven in de wereld van geweld, onderdrukking en angst. Ze is zelf ook prostitué geweest en uit dat wereldje kunnen ontsnappen. Nu werkt ze samen met oud-rechercheur Walter om vrouwen in een vergelijkbare situatie te helpen en te redden van hun...

Fijn boek!

door: Jelmer 1 like
De verloren dochters van Arjan Hoks in één keer uitgelezen. Het boek leest prettig. De schrijfstijl is roman-achtig en gedetailleerd waardoor je snel wordt meegenomen in het verhaal en wilt blijven lezen. Ik ben benieuwd naar het volgende boek van Arjan Hoks.

Prima debuut

door: Anne-Jan de Jong 1 like
Over het algemeen wordt ons kleine landje geregeerd door vrouwelijke thrillerauteurs, maar zo nu en dan zit hier ook weer eens een man bij. De verloren dochters is het pas geleden verschenen debuut van Arjan Hoks. Hoks die werkzaam is als beleidsadviseur bij de provincie Friesland. De verloren...

Top thriller van Nederlandse bodem

door: Han Meijer 1 like
In een ruk uitgelezen, wat een geweldig boek. Prachtig geschreven, gedetailleerd, met gevoel. Ik heb de film al gezien aan de binnenkant van mijn ogen. Nu al benieuwd naar zijn volgende boek.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic