De vlasfabriek

De vlasfabriek

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Feelgood   Topics 0
Het tweede deel van een historische trilogie
Sofie Los is de dochter van een vlasboer. Als ze oud genoeg is, verwacht iedereen van haar dat ze eveneens met een vlasser zal trouwen.
Chiel Reedijk, die de vlasfabriek van haar vader overneemt, wil haar maar wat graag aan zijn zijde hebben. Sofie verliest echter haar hart aan iemand anders. Ze weet zelf niet op welke manier ze het gelukkigst kan worden, maar welke keuze heeft ze dan haar hart te volgen?
De vlastrilogie van Gerda van Wageningen gaat over de vlasteelt in de Hoeksche Waard, honderd jaar geleden een bron van grote welvaart. Het dorp 's-Gravendeel was landelijk bekend als centrum van de vlasteelt. Deze trilogie van topauteur Gerda van Wageningen neemt je mee daarheen. Hoeve Sofie gaat over de jonge Nele, die plotseling weduwe wordt. In De vlasfabriek moet de jonge, aantrekkelijke en vooral rijke erfgename Sofie kiezen tussen haar hart en haar verstand. In Bloeiend vlas ten slotte wordt een stadsmeisje naar 's-Gravendeel gestuurd om voor haar oudtante te zorgen. Daar wordt ze echter niet met open armen ontvangen.
Genre
Romantiek
Aantal pagina’s
352
Laatste editie
12 december 2018
ISBN
9789036434546
+
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 28,50
E-book prijsvergelijker
Advertentie