De vrouw die een jaar in bed ging liggen

De vrouw die een jaar in bed ging liggen

69
Rank 4489 Gelezen 85 Aan het lezen 4 Wil ik lezen 35 Favoriet 1 Recensies 3
Literatuur & Romans   Topics 0
Op een dag dat haar neurotische tweeling het huis verlaat om te gaan studeren, giet de volmaakte huisvrouw Eva een pan tomatensoep over haar mooiste stoel en stapt in bed. Voor een halfuurtje, maar ze komt er niet meer uit.
Terwijl ze aan haar bed gekluisterd is, moet Eva dealen met een stoet excentriekelingen die door haar slaapkamer paradeert, onder wie haar overspelige echtgenoot, een briljante wetenschapper die niet weet hoe een wasmachine werkt en wiens laaste verjaardagscadeautje aan zijn vrouw een staatslot was.
De vrouw die een jaar in bed ging liggen is een geestig en ontroerend boek over wat er gebeurt als een echtgenote plotseling weigert te moederen, koken, wassen en een stappenplan voor de kerst te maken. Sue Townsend, verreweg de grappigste schrijfster van Engeland, heeft een schitterende roman geschreven die het moderne gezinsleven totaal ontkracht.
Genre
Literatuur & Romans
Uitgeverij
Linda.boeken
Laatste editie
15 april 2014
ISBN
9789038898742 , 9789038899152 , 9789038800400 , 9789038803807 , ...
+
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 9,00 Bestel het e-book € 7,99
E-book prijsvergelijker
Advertentie

Lezersrecensies (3)

Origineel, maar minder grappig dan verwacht

door: AnnemiekeDB 1 like
Ik nam dit boek mee uit De Slegte op basis van de titel en de schrijfster Sue Townsend. Toen ik nog veel jonger was, las ik met heel veel smaak haar "Secret Diary of Adrian Mole", dus in dit boek had ik meteen ook heel veel zin. Het uitgangspunt: Eva is een moeder van een tweeling die net het huis...

Heerlijk boek

door: Shadira Monsanto 1 like
De vrouw die een jaar in bed ging liggen is een internationale bestseller van een van de grappigste schrijfsters van Engeland. ‘Een geestig en ontroerend boek over wat er gebeurt als een echtgenote plotseling weigert te moederen, koken, wassen en een stappenplan voor kerst te maken’. Zo luidt...

Dit zou ik wel eens willen doen, maar dan met een stapel boeken naast me

door: Caroline Kuiper 1 like
Het tweede LINDA.boek! Op een dag dat haar neurotische tweeling het huis verlaat om te gaan studeren, giet de volmaakte huisvrouw Eva een pan tomatensoep over haar mooiste stoel en stapt in bed. Voor een halfuurtje, maar ze komt er niet meer uit.
Terwijl ze aan haar bed gekluisterd is, moet Eva...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook