De wolfshond van Rowan

4

Max McDaniels is een doodgewone jongen die met zijn vader in een buitenwijk van Chicago woont, tot hij op een dag totaal in de war gebracht wordt door een wandtapijt.
Opeens zijn onbekende mensen geïnteresseerd in Max en het magische tapijt. Zijn ontdekking van het tapijt brengt Max naar Rowan Academy, een geheime school waar hem veel avonturen en eigenaardige gebeurtenissen te wachten staan: sprookjesachtige figuren, een harde training en zijn eigen uitkijktoren in een landhuis aan zee.

Er bevinden zich ook duistere machten in Rowan. Wanneer Max ontdekt dat kostbare schilderijen en begaafde kinderen van over de hele wereld verdwijenen, raakt hij betrokken in een aloude strijd tussen goed en kwaad.
Om te overleven moet hij vertrouwen op een mysterieus netwerk van agenten en mystici, de talenten van zijn kamergenoot en de angstaanjagende kracht die in hem ontwaakt…
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Laatste editie
01 januari 2008
Uitgeverij
Overamstel Uitgevers
ISBN
9789048800247

Lezersrecensies (1)

Goeie HP rip-off

door: Jos Kunze 1 like
Wanneer is een verhaal een geslaagde kopie van iets dat al eerder bedacht is? Op een gegeven moment ben ik maar gestopt met het tellen van het aantal overeenkomsten met Harry Potter. En toch ... er zijn talloze navolgers geweest de afgelopen tien jaar, maar deze schrijver geeft er toch zijn eigen...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic