Dromen in de ochtendzon

31

Spots 3
Veel liefs uit Manhattan

Deel 4
Maak kennis met Molly...

Als schrijfster van Ask a Girl, de populairste liefdesadviesblog in New York, beschouwt Molly zichzelf als een expert in relaties - ándermans relaties. Ze heeft één liefde in haar leven: haar dalmatiër, Valentine. Dus heeft ze enkel oog voor haar hond tijdens haar dagelijkse hardlooprondje in Central Park. De sexy, gespierde advocaat die elke dag dezelfde route neemt, ziet ze amper staan.

En dit is Daniel...

Daniel, een cynische echtscheidingsadvocaat, hoef je niets te vertellen over relaties; die leiden nergens toe. Toch spreekt een flirt met de adembenemende vrouw die hij elke dag tegenkomt in het park hem wel aan, ook al heeft zij alleen maar aandacht voor haar hond. Wat als hij nu eens een hond van iemand leent... zou hij haar dan wel opvallen?

Samen of niet?

Molly en Daniel denken dat ze alles van relaties weten. Maar terwijl er langzaam iets moois tussen hen ontstaat, ontdekken ze dat ze nog een heleboel te leren hebben...
Verschenen in
Genre
Romantiek
Laatste editie
10 september 2018
Uitgeverij
Harlequin
ISBN
9789402536782


Door lezers

Chick loves books / Wat las deze chick in januari?
01 februari 2019 30 reacties
Feelgood Club / Deze boeken staan (nog steeds) op mijn tablet of e-reader
17 januari 2019 87 reacties
Feelgood Club / Ik haat series!
08 januari 2019 58 reacties
  Meer artikelen
Bestel dit ebook vanaf  €3,99 bijAdvertentie

Lezersrecensies (1)

Heerlijk 4e deel van deze fijne serie

door: Francisca den Otter 1 like
De eerdere drie delen van de serie ‘Liefs uit Manhattan’ las ik met veel plezier. Toen ik dan ook zag dat er een deel vier van deze serie was moest ik dit boek hebben. Zoals alle vrouwen in de boeken van Sarah Morgan dragen ze een rugzakje mee, maar ook de mannen hebben allemaal wel iets. Zo...
ebook

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic