Duivelskunstenaar

2

Artikelen 1

Jan Mulder, in zijn hart Brusselaar en kenner van het Belgische voetbal, gaat in Duivelskunstenaar op zoek naar de ziel van de roemruchte Belgen die in de zomer van 2016 hoge ogen zullen gooien op het Europees kampioenschap.
In gefingeerde gesprekken met spelers zoals De Bruyne, Chadli, Kompany, Dembélé, Vertonghen en Alderweireld komt alles aan bod: de voorbereiding op de zegetocht, de loting in Parijs en de opmars naar de huldiging in Brussel.
Beleef van binnenuit de ondoorgrondelijke wegen van de tactiek van trainer Wilmots, de dribbels van Hazard en de mindgames van doelman Courtois. Voel je één keer in je leven Nainggolan. 
Het is nu of nooit.

Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
208
Laatste editie
02 juni 2016
Uitgeverij
Thomas Rap
ISBN
9789400407121 , 9789400404236


Artikelen over Duivelskunstenaar

Hebban Sterrenparade (21)
12 juni 2016 1 like
  Meer artikelen

Hebban recensie

    Luc Wierts Hebban Recensent

Mulder heeft zijn duivels niet echt ontbonden

door Luc Wierts op 01-07-2016

In Duivelskunstenaar neemt Jan Mulder (1945) de Rode Duivels onder zijn hoede. U snapt wel waar dat eindigt.

Om zijn zomerbaan als primus inter pares van de commentatoren bij de Zuiderburen kracht bij te zetten schreef jan Mulder Duivelskunstenaar. Een komische vertelling over hoe de Rode Duivels voor het eerst een grote titel, namelijk die van Euro2016, binnenslepen.

Mulder is in België niet...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic