DWDD kookt met Kranenborg

1

Artikelen 2
DWDD kookt met Kranenborg bevat alle recepten die Robert Kranenborg in De Wereld Draait Door heeft laten zien. Dit boek ter ere van tien jaar DWDD bevat exclusieve gerechten als gegrilde houtsnip, haggis en cervelas de fruits de mer. Met een makkelijker variant voor thuis. Smaakmakend, als altijd.
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
192
Laatste editie
17 november 2015
Uitgeverij
Kosmos Uitgevers
ISBN
9789021560588


Artikelen over DWDD kookt met Kranenborg

DWDD Flop-up restaurant alweer gesloten
07 december 2015 3 likes
  Meer artikelen

Hebban recensie

Voor de liefhebber van stoere koksverhalen

door Xandra van Gelder op 05-12-2015

Stel een kok komt bij een uitgever en vraagt: ‘zullen we een kookboek maken van recepten die slechts een handjevol extreem ervaren koks kunnen bereiden?’ Raad eens wat de uitgever zou zeggen? Nee, vermoed ik.

De uitgever, Kosmos in dit geval, sprong een gat in de lucht. Het boek met bijna vergeten recepten uit de Europese Haute cuisine komt dan ook niet van een kok, maar van het meest succesvolle...


Lezersrecensies (1)

Sieraad voor in de keuken

door: Ferry Derickx 1 like
Het is een mooi vormgegeven boek. Per gerecht is er een inleiding over de herkomst van het gerecht. Dat is erg interessant. Ik wist bijvoorbeeld niet dat Olipodrigo, een allegaar van ingrediënten in 1 pan, hét feestgerecht was van de Gouden Eeuw. Of dat het gerecht Timpano, een pastagerecht voor...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic