Een heldere geest in een schoon lichaam

0

De vervuiling van uw lichaam verhindert U om helder te denken.
In zijn onderzoek naar het verstand en het leven, ontdekte L. Ron Hubbard een belangrijke barrière tussen het individu en zijn potentieel voor persoonlijke vooruitgang en succes in het leven: drugs en giftige chemicaliën.
Tegenwoordig leven we in een vijandige samenleving, welke niet alleen wordt gebombardeerd door tot op heden nog niet eerder voorgekomen aanvallen van drugsgebruik, maar ook door duizenden chemische vergiften en verontreinigingen in ons voedsel, water en lucht.
L. Ron Hubbard was de eerste die ontdekte dat chemicaliën, drugs en giftige stoffen in uw lichaam achter blijven lang nadat U er aan was blootgesteld. Hij stelde ook vast exact waar in het lichaam de ophoping van deze giftige stoffen plaatsvindt en exact hoe u het kunt kwijtraken. Geen enkel ander programma komt ook maar in de buurt van het aanpakken van deze diepgelegen giftige verontreining die uw geestelijke alertheid en levenskracht vernietigen.
Gebaseerd op onderzoek van tientallen jaren in de geestelijke en spirituele effecten van drugsgebruik in het verleden en blootstelling aan giftige stoffen, wordt het Reinigings-programma sinds haar introductie in 1979 over de gehele wereld gebruikt.
Meer dan 100.000 mensen hebben dit programma voltooid met wonderbaarlijke resultaten.
In vele duizenden brieven en verklaringen melden mensen dat ze nu:
* Helderder denken
* Emoties kunnen voelen die ze in jaren niet gevoeld hadden
* Het leven met meer enthousiasme en energie ervaren
L. Ron Hubbard schreef Een heldere geest in een schoon lichaam opdat het programma voor iedereen beschikbaar zou zijn. Dit boek laat u stap voor stap zien hoe u zelf deze wonderbaarlijke resultaten kunt bereiken
Lees Een heldere geest in een schoon lichaam en ontdek het huidige, enige effectieve programma om de levensvernietigende effecten van drugs en giftige stoffen aan te pakken.
Verschenen in
Genre
Mens & Maatschappij
Aantal pagina’s
252
Laatste editie
19 augustus 2003
Uitgeverij
New Era Publications
ISBN
9789077378021
Bestel dit boek vanaf  €15,00 bij

bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic