Een leeuw in mijn cornflakes

,

2

Het prentenboek Een leeuw in mijn cornflakes van Michelle Robinson en Jim Field steekt de draak met alle spaaracties van tegenwoordig.

Als je ooit op een pak cornflakes ziet staan: 'spaar nu voor gratis leeuw'... Niet op reageren! Een leeuw in mijn cornflakes laat zien wat er gebeurt als je dat wel doet.

Twee jongens sparen met heel veel cornflakes en moeite een leeuw bij elkaar. Maar net als ze genoeg zegels hebben, blijken de leeuwen op te zijn. De cornflakesfabrikant probeert ze op allerlei manieren te compenseren: met een beer, een krokodil, een aap. Maar die zijn lang zo handig niet om te hebben. Of toch wel?

Tjibbe Veldkamp vertaalde dit supergrappige boek.

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
There's a Lion in my Cornflakes
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
32
Laatste editie
14 oktober 2014
Uitgeverij
de Fontein
ISBN
9789026137129
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Een leeuw in mijn cornflakes?

door: Lmcmr 1 like
Dit grote prentenboek met in de binnenkaft spaarzegels, spreekt gelijk tot de verbeelding en we gaan er even voor zitten. ‘Een hilarisch voorleesavontuur’ kopt de achterzijde. Nou, dat zullen we nog wel eens even zien! Bart en Erik, twee broers, hebben 100 spaarzegels van de cornflakes nodig...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic