Een nieuwe carriere na je vijfendertigste

0

Wat wil ik met de rest van mijn (beroeps)leven?
Welke talenten kan en wil ik nog benutten?
Hoe krijg ik een betere balans tussen mijn werk en mijn privé-leven?
Ik heb veel bereikt ¿ maar wil ik dit nog 25 jaar blijven doen?
Is het nu ¿ of nooit?
Als ik 80 ben ¿ waar wil ik dan op terugkijken?
Wat wil ik nou eigenlijk?
Als zulke vragen ook bij jou leven, zul je in dit boek veel herkennen!
Op haar 39e besloot Marieke Hoogwout, ex-marketingcoördinator en huisvrouw/thuisblijfmoeder, haar eigen uitgeverij op te richten. Gedreven door enthousiasme maar geremd door gepieker, was ze danig onder de indruk van andere vrouwen die na hun vijfendertigste een geheel nieuwe carrière waren begonnen: een nieuwe studie, een eigen bedrijf, een compleet nieuw beroep met meer voldoening¿ Hoe waren zij zover gekomen? Hoe wisten ze dat ze op de juiste weg zaten? Hoe deden ze dat toch?
Dit boek is het verslag van een speurtocht naar de antwoorden. Zeventien vrouwen en de schrijfster zelf vertellen openhartig over hun dromen en hun persoonlijke keuzes. Daarnaast laten enkele deskundigen hun licht schijnen over geld, leeftijd en loopbaankeuzes.
Het is geen `als-je-maar-wilt-kun-je-alles¿-boek, al zul je inspirerende voorbeelden daarvan zeker tegenkomen. Want net zo boeiend zijn de verhalen van vrouwen die er uiteindelijk zeer bewust voor kozen om hun loopbaan níet om te gooien. Het is vooral een boek dat wil laten zien hoe vrouwen van onze leeftijd denken over hun werk, hun leven, hun mogelijkheden en hun keuzes.
Dit boek wil je aanmoedigen, inspireren en steunen ¿ wát je ook besluit.
www.uitgeverijreunion.nl
ISBN 978 90 79263 01 1
Verschenen in
Genre
Mens & Maatschappij
Aantal pagina’s
200
Laatste editie
22 december 2007
Uitgeverij
Reunion Uitgeverij
ISBN
9789079263011

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic