Een weerzien, een ontmoeting en een reis

1

De prettig gestoorde antiheld van deze meesterlijke romans wil eigenlijk niets liever dan een rustig leventje leiden. Maar wat hij ook probeert, steeds raakt hij weer verstrikt in bizarre moordzaken, doofpotaffaires en andere gebeurtenissen die zich afspelen in de duistere steegjes van Barcelona, en die hij op zijn geheel eigen, onnavolgbare wijze tracht op te lossen. In een reeks hilarische verwikkelingen manoeuvreert hij door alle gevaren heen, om toch steeds weer te eindigen in de psychiatrische inrichting waaruit hij tot elke prijs probeert weg te komen.
Een weerzien, een ontmoeting en een reis is een onvergetelijke avonturenroman, goed voor vele uren leesplezier. Tussen de regels door schrijft Mendoza op aangenaam politiek incorrecte wijze en vol ironie over corruptie, zelfverrijking en verloedering. En natuurlijk staat altijd de stad centraal die hij vereeuwigde in de bestseller De stad der wonderen – Barcelona.
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Vertaald door
Francine Mendelaar , Harriet Peteri
Laatste editie
01 juni 2010
Uitgeverij
Boekerij
ISBN
9789089900470
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic