Een wilde gok

71
Gelezen 112 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 34 Favoriet 2 Recensies 3
Feelgood Lijsten 1 Spots 2   Topics 0

Als de vader van Harlow Manning op tour gaat met zijn rockband, stuurt hij haar naar Rosemary Beach in Florida om bij haar halfzus Nan te gaan wonen. Klein probleem: Nan haat haar. Harlow moet dus geen problemen veroorzaken als ze de negen maanden dat de tour duurt wil overleven. Dat lijkt op zich geen punt, totdat de zeer aantrekkelijke Grant Carter Nans kamer uit komt lopen, in zijn boxershort.

Grant heeft een fout begaan door met een meisje te gaan met een kort lontje, Nan. Hij wist dat ze die reputatie had, maar toch kon hij de verleiding niet weerstaan. Zodra hij Harlow ontmoet, heeft hij spijt van wat hij heeft gedaan, want hij wil háár. Ze wil echter niets te maken hebben met een jongen die voor haar halfzus is gevallen – ook al is het niet serieus. Grant wil Harlow laten zien dat hij niet is zoals ze denkt dat hij is, maar durft hij het risico te lopen zijn kansen helemaal te verspelen en waagt hij de gok…?

Genre
Feelgood
Aantal pagina’s
280
Uitgeverij
Karakter Uitgevers BV
Laatste editie
23 november 2015
ISBN
9789045208343 , 9789045209548 , 9789462539310
+
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het e-book € 5,99
E-book prijsvergelijker

Door lezers

Feelgood Club / Voorgelezen door een man
15 mei 2018 13 reacties
Feelgood Club / Challenge Categorie #6 - Lees het eerste deel van een serie
06 januari 2018 10 reacties
  Meer artikelen
Advertentie

Hebban recensie

    Diana Mom Hebban Recensent

Kunnen zij de verlatingsangst overwinnen?

door Diana Mom op 29-03-2017

Abbi Glines (1977) is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de wereld van de Amerikaanse feelgood. Ze begon met de ‘Verboden Vruchten’-serie, maar ook de ‘Rosemary Beach’-verhalen slaan aan. Een wilde gok is het zevende deel uit deze laatstgenoemde serie. Dit keer volgen we Grant en Harlow.

Harlow is jarenlang beschermd opgevoed. Haar vader, een bekende rockster, besluit dat Harlow bij haar...


Lezersrecensies (2)

Aangenaam leesvoer

door: Sandra Hutchison 1 like
Grant Cartner is een aantrekkelijke jongeman met een gouden hart, al zal hij dit laatste zelf niet snel toegeven. Grant heeft zichzelf voorgenomen geen serieuze relatie te beginnen. Hij heeft o.a. Nan wanneer hij behoefte heeft aan seks en verder geniet hij volop van zijn leven als vrijgezel....

Een wilde gok

door: Me03 1 like
Een wilde gok is alweer het zevende deel van de Rosemary Beach serie. En hoewel het een leuk verhaal is met de nodige sexy scène's laat het vertalen wat te wensen over. Het boek is naar mijn mening af en toe iets te letterlijk vertaald waardoor je erg korte maar voornamelijk kinderlijk overkomende...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook