Advertentie
Een zakelijk tripje

Een zakelijk tripje

1
Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 1
Literatuur & Romans   Topics 0
Secretary Journals, een boekenreeks, gaat over het wel en wee van de jonge secretaresse Jo-Anna. In haar turbulente leventje van drukke baan en veeleisende managers staat zij elke keer opnieuw voor verrassingen.
Jennefer Zuniga-De Jong, zelf directiesecretaresse in hart en nieren, schrijft in haar boeken Secretary Journals over het leven van een secretaresse. Daarbij put ze voor een deel uit haar eigen ervaringen. Haar fantasie en vlotte manier van vertellen maakt dat deze reeks een genot is om te lezen. Geschreven door secretaresses, voor secretaresses, maar ook voor alle andere (jonge)dames die van een lekker leesbaar boek willen genieten.
In 'Een zakelijk tripje' is Jo-Anna belast met het organiseren van een trip voor haar managers en potentiële nieuwe buitenlandse opdrachtgevers, met als doel die o zo belangrijke opdracht binnen te slepen. Wanneer er ongepland een imponerende, spannende, onbekende man haar pad kruist, is haar chaos compleet.
Genre
Literatuur & Romans
Uitgeverij
Uitgeverij Oostland
Laatste editie
13 november 2017
ISBN
9789492212290
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker

Lezersrecensies (1)

Heerlijk

door: SBvandenHoeven 1 like
Een heerlijk feelgood verhaal vol met romantiek en humor! Het boek leest heerlijk weg. Vanaf het begin ben je betrokken in het verhaal en nieuwsgierig waar het naartoe gaat.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook