Enjoy your life. F*ck the stress

,

1

Artikelen 2

Ken je dat gevoel? Dat je van voren niet weet dat je van achteren leeft? Dat je bed je beste vriend is en je eigenlijk nergens meer echt zin in hebt? Je wilt er natuurlijk niet aan maar het lijkt erop dat de sluipschutter ook jou in het vizier heeft: stress! Welkom bij de club! Laat één ding duidelijk zijn: het moet maar eens afgelopen zijn met het denkbeeld dat mensen die stress hebben zwak zijn. Het tegendeel is het geval: stress overkomt vooral de mensen voor wie niets te veel is en die altijd bereikbaar zijn. De diehards die maar door blijven buffelen. Dus ben je (bijna) omgevallen en sta je stijf van de stress? Gefeliciteerd! Je bent een topper! Maar laten we wel wezen: het zou toch fijner zijn als het allemaal weer wat leuker wordt. Met dit boek kunnen we je daarbij helpen. Niet door je te vertellen wat je allemaal verkeerd hebt gedaan en wat je dus anders moet doen. Van ons hoef je namelijk helemaal niets. Maar we kunnen je misschien wel weer een beetje de goede kant op helpen. Door je aan het denken zetten en je te inspireren het eens anders te doen. Er is niets mis met een druk en vol leven. Zolang het in balans is en jij ervan geniet. Laat dit boek je daarbij helpen. Enjoy your life!

Verschenen in
Genre
Business & Management , Gezondheid & Psychologie
Aantal pagina’s
176
Laatste editie
09 oktober 2018
Uitgeverij
Uitgeverij Thema
ISBN
9789462721609


Artikelen over Enjoy your life. F*ck the stress

6 x the F-word als levenskunst
22 januari 2019 6 likes
  Meer artikelen
Bestel dit boek vanaf  €14,95 bij

bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Lezersrecensies (1)

Enjoy life, f*ck the stress

door: KvdRuit 1 like
De eerste gedachte die in mij opkwam tijdens het doorbladeren van dit boekje: dit lijkt een luchthartig omdenkboek met veel humor en leuke items. Ik had al snel in de gaten, dat dit toch serieuze kost is in een vrolijke verpakking. De auteurs willen hun lezers inzicht geven in positieve en...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic