Er was eens...

0

Er was eens... is een boek dat eigenlijk nog geschreven moet worden... door u!

Linda Westera fotografeerde op exotische locaties wasgoed dat hing te drogen. Dat ‘gewone’ wasgoed wordt bij Linda opeens heel bijzonder. Door haar keuze van compositie, kleuren en details wordt de was kunst. Kunst die weer wil inspireren tot het maken van nieuwe kunst.

Dit boek is gemaakt voor iedereen die graag naar foto’s kijkt of verhalen schrijft... of beide.Misschien schrijft u af en toe een verhaal, bent u lid van een schrijfclub of doet u een cursus verhalenschrijven.
Of u nu een ervaren of beginnend schrijver bent, u heeft vast wel eens last van het gevreesde ‘writers-block’, vooral bij de start van een nieuw verhaal.

Bij iedere foto in dit boek staat een zin die dient als openingszin van een nog te vertellen verhaal. Welk verhaal wil er dit keer verteld worden? Welke personen spelen de hoofdrol, hoe leven ze, wat gebeurt er met ze, hoe reageren ze? Wat is het beeld dat bij hun leven past?
Wie heeft bijvoorbeeld die spannende roze directoire gedragen die daar vrolijk in de wind wappert en van wie zouden die intensief gedragen broeken zijn die zo gebroederlijk in de zon hangen te drogen?

Wilt u uw verhaal delen? Email ze dan naar uitgeverij@rozhanitsa.nl. UItgevers Trudy Huigen en Bert van het Ende gaan samen met Linda Westera de ingezonden verhalen beoordelen en die mooiste verhalen worden gepubliceerd op de website van de uitgever: www.rozhanitsa.nl.
En.... hoe meer goede verhalen u vertelt hoe beter! Want dat betekent dat er in 2011 een nieuwe Er was eens verschijnt, nu met UW verhalen!
Verschenen in
Laatste editie
24 mei 2011
Uitgeverij
Uitgeverij Rozhanitsa
ISBN
9789079249169
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic