Exit USA

23

Spots 6

Als Lana op een avond thuiskomt, betrapt ze haar vriend Pascal met een andere vrouw. Ze toont geen genade en maakt het direct uit met hem. Wat volgt is een onzekere periode vol eenzaamheid. Hoe kan ze haar leven weer opbouwen? Waar moet ze wonen? Hoe moet ze haar familie uitleggen dat ze Pascal écht niet kan vergeven? Om tot rust te komen boekt ze een groepsreis naar de Verenigde Staten. Een land dat ze altijd al eens wilde bezoeken. Drie weken lang rondreizen met mensen die niks van haar relatiebreuk weten. Daar heeft ze mooi de tijd om te bedenken wat ze met haar leven wil.
Dan blijkt dat Pascal dezelfde reis heeft geboekt en hij is niet van plan Lana opnieuw te laten gaan...

Suzanne Peters (1985) en woonachtig te Zutphen heeft honderden informatieve teksten geschreven voor diverse websites. Ook schrijft ze voor uitgeverij Ellessy diverse delen voor de educatieve jeudboekenserie WWW. Dit is haar tiende feelgood- roman.
Voor Min of meer kreeg ze een wildcard-nominatie (meeste publieksstemmen) voor de Valentijnprijs 2015, de prijs voor het beste romantische boek.

De pers over Geheime liefde:
"Eenvoudige roman....met een thema (overgewicht) dat een breed publiek zal aanspreken". (Daniela Koeleman voor Biblion)
"Suzanne Peters schrijft jong en herkenbaar. Haar roman is gemakkelijk te lezen en in no time uit....Krachtig met een erg goede boodschap". ( Chicklit.nl 5 hartjes))
De pers over Schoon genoeg:
"De auteur heeft dit thema (smetvrees) gecombineerd met een vlot familieverhaal waardoor het onderwerp goed bespreekbaar wordt."(H.W.L.Keus-Asveld voor Biblion)
De pers over Zomerliefde:
"Aardige liefdesroman. Couleur locale is goed getroffen. Eigentijdse feelgoodroman is bedoeld voor een breed vrouwelijk publiek". (M.Willard voor Biblion)
De pers over Min of meer:
Wat Peters ook doet, is een redelijk zwaar onderwerp omzetten in een prettig leesbaar verhaal. Een vlot boek dat heerlijk wegleest. Suzanne Peters weet je met dit verhaal te pakken en niet meer los te laten. Liefde, hoop en onzekerheid pakken je en laten je niet meer los voordat de laatste bladzijde omgeslagen is. (Diana van Eynde voor Hebban.nl/romance)

Verschenen in
Genre
Feelgood
Laatste editie
06 januari 2016
Uitgeverij
Uitgeverij Ellessy
ISBN
9789086602940


Door lezers

Feelgood Club / Suzanne Peters schrijft ...
24 juli 2018 6 reacties
Feelgood Club / Feelgood vinkt ze af: februari
02 maart 2018 21 reacties
Uit Nathalie's boekenkast / Februari #boekenkastteller update
28 februari 2018 4 reacties
  Meer artikelen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 16,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 16,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Hebban recensie

    Diana Mom Hebban Recensent

Een reis door Amerika met een onverwacht einde

door Diana Mom op 04-04-2016

Met Exit USA is het voor auteur Suzanne Peters feest. Dit is namelijk de tiende liefdesroman die de Zutphense schrijfster uitbrengt. In haar boeken staan vaak maatschappelijke liefdesonderwerpen centraal. In Exit USA is dit vreemdgaan. Weet Peters ons met haar tiende boek nog steeds te boeien?

Lana schrikt zich rot als ze onverwachts van haar werk thuiskomt. Ze treft haar vriend Pascal met een...


Lezersrecensies (6)

Vertrouw op jezelf, en bewandel je eigen pad met je eigen keuzes

door: Ivette met een I 1 like
Exit USA is voor mij de eerste kennismaking in boekvorm geweest van Suzanne Peters. Ik had al veel positieve verhalen over haar schrijven gehoord en gelezen, en ik kan alleen maar zeggen: ‘All the stories are true.’. Dit boek heeft een zeer goede eerste indruk op mij achtergelaten en ik ben...

Een roadmovie in boekvorm

door: More Delight 1 like
In ‘Exit USA’ komt Lana er eigenlijk gelijk in het begin van het boek achter dat haar vriend, met wie ze een lange relatie heeft, vreemdgaat. Ze ontdekt hem in bed met een andere vrouw. Die scene zorgt gelijk voor een knallend begin, misschien wel iets te knallend. Als lezer ben je nog niet...

Een echte feelgoodroman maar met een einde dat ik hierbij niet verwacht had

door: DonderDesign 1 like
Exit USA gaat over Lana en Pascal, ze zijn al jaren samen en Lana dacht een goede relatie te hebben. Dit dacht ze tot het moment dat ze thuis kwam en Pascal betrapte in hun bed met een andere vrouw. Ze vertrekt, slaapt bij haar beste vriendin maar Lana heeft geen rust ze vraagt zich continu af wat...

Bewogen reis

door: Jose Vriens 1 like
Als Lana haar vriend met een ander in bed betrapt is dat voor haar een begrijpelijke reden om met hem te breken. Om aan het gezeur van haar moeder te ontkomen en even helemaal nergens over na te hoeven denken, boekt Lana een groepsreis naar Amerika. De hoop dat het een ontspannende reis zal worden,...

Een boek waar je ook graag mee reist!

door: Lisa ter Maat 1 like
Ik kende de schrijfster verder niet maar van een liefdesroman hou ik altijd wel van. Ja Exit USA is de titel van het boek het zegt eigenlijk al behoorlijk veel maar waar precies de exit voor staat kun je beter het boek zelf lezen. De voorkant ziet er erg netjes uit je ziet gelijk dat het in Amerika...

Het is geen reisverslag maar een verslag van een reis naar de ware liefde.

door: Diane Kooistra 1 like
Lana heeft een reis geboekt naar Amerika. Ze gaat met een groep onbekende reisgenoten diverse Amerikaanse steden bezoeken. Ze was het helemaal niet van plan, ze wilde eigenlijk trouwen en een gezin stichten met haar grote liefde Pascal. Dat laatste gaat niet door omdat Lana hem met een ander heeft...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic