Fabelhaven

19

Spots 1

Kendra en haar broertje Seth weten niet dat hun grootvader de verzorger is van Fabelhaven, een vrijhaven voor fantastische wezens. In het omsloten bos wordt de vrede door oeroude wetten bewaard, zodat de hebberige trollen, de stoute satyrs, samenzwerende heksen, de duiveltjes en jaloerse feeën in toom blijven. Maar als de wetten op een dag gebroken worden, komen er vernietigende krachten vrij waar Kendra en haar broer misschien niet tegen opgewassen zijn. Om hun familie, Fabelhaven en misschien zelfs de wereld te redden moeten de twee de kracht vinden om te doen waar ze het bangst voor zijn.

Verschenen in
Serie
Fabelhaven (1)
Genre
Kind & Jeugd
Vertaald door
Sandra van de Ven
Aantal pagina’s
268
Laatste editie
09 oktober 2011
Uitgeverij
Boekerij
ISBN
9789022553503 , 9789460922527 , 9789460927485


Door lezers

Scifi & Fantasy Club / Uncovered #3
04 maart 2018 6 reacties
  Meer artikelen

Lezersrecensies (2)

Leuk boek!

door: Ayla 1 like
Het boek leest lekker snel weg, en het blijft spannend, er komen veel magische wezens in voor: elfjes, of een golem en nog veel meer! Zeker een aanrader als je veel van Fantasy houdt!

Fabelachtig

1 like
Wat een fabeltastisch boek. Als je houdt van jeugdfantasy, elfjes , aardmannetjes etc., dan moet je dit boek zeker lezen. Bovendien is het een echte pageturner, ik kon in ieder geval het boek moeilijk wegleggen.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic