Familiestukken

8

Lijsten 1 Spots 1

Alice Munro weet het bijzondere te treffen in alledaagse levens. Met elegantie, empathie en precisie schrijft ze over gewone mensen – moeders, dochters, families – die liefhebben, ruziemaken, opgroeien, kortom: die leren leven.

Voor Familiestukken selecteerden Marja Pruis en haar dochter Greta Le Blansch samen de beste verhalen die Munro de afgelopen twee decennia schreef. Pruis is een kenner, haar dochter een jonge fan. Hoe verschilt de leeservaring van moeder en dochter? Vinden verschillende generaties vrouwen iets anders van hun gading in dit werk? Een prachtige bundel voor iedereen die een moeder of dochter is, heeft of kent.

Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans , Korte verhalen
Aantal pagina’s
320
Laatste editie
23 november 2017
Uitgeverij
De Geus
ISBN
9789044539639 , 9789044539646


Door lezers

  Meer artikelen
Bestel dit boek vanaf  €23,99 bij

bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €12,99 bijAdvertentie

Hebban recensie

    Sigried Hebban Recensent

Indrukwekkende bundel

door Sigried op 12-04-2018

Sinds ze in 2013 de Nobelprijs voor literatuur won, is de Canadese auteur Alice Munro (1931) bij vele lezers een bekende naam. Haar oeuvre, dat vooral uit korte verhalen bestaat, biedt heel wat mogelijkheden om in een relatief korte tijd kennis te maken met haar stijl. Maar hoe kies je het juiste verhaal om mee van start te gaan? Marja Pruis en haar dochter, Greta Le Blansch reiken je de hand met...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic