Fluistering

Fluistering

1
Rank 2000 Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 4 Favoriet 0 Recensies 1
Literatuur & Romans   Topics 0

Anna heeft alle mogelijkheden van de wereld om te doen waar ze goed in is. De enige die haar daarbij in de weg zit, is zijzelf. Maria leeft rond 1500. Zij krijgt geen kans om haar talenten te ontwikkelen, het is de maatschappij die haar in de weg zit.

Tijdens een reis in Italie? ziet Anna het portret van Maria in Urbino, hoofdstad van de Marken. Daar wordt ze ook geconfronteerd met twee mannen. Een van hen was ze liever niet tegengekomen, de ander daagt haar uit. Maar Anna kan de uitdaging pas aangaan als de pijn uit haar lijf is. Is het een voormalige diva die haar daarbij een handje helpt? Of is het Maria, de vrouw die door een portret van renaissanceschilder Rafae?l eeuwig voortleeft? Of is het misschien haar accordeon, het instrument dat woorden geeft aan de gevoelens waarmee Anna te maken krijgt?

Auteur Lien van Horen (1950) schreef artikelen in diverse tijdschriften en tientallen informatieve kinderboeken in de serie 'Junior Informatie'. Haar column 'Koekoek & Fries' is in kleine kring zeer populair. De laatste jaren schrijft ze korte verhalen, waarmee ze regelmatig prijzen wint. Met het schrijven van Fluistering heeft ze haar eerste novelle voltooid.

Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
144
Laatste editie
11 februari 2019
ISBN
9789493059047
+

Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 17,50
E-book prijsvergelijker
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Prachtig geschreven

door: margje 1 like
Een prachtig geschreven novelle die je meevoert met een muzikale reis in Italië. De wereld van nu en 1500 loopt naadloos in elkaar over.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook