Gedrag in gezondheid en welzijn

0

Het brede veld van het menselijk gedrag wordt in dit boek verkend vanuit de relevantie voor de gezondheid en het welzijn, en voor het werken hieraan. Basisbegrippen en -mechanismen worden toegelicht in een heldere en bevattelijke taal, met voorbeelden en beschouwingen. Het boek schuift alle ballast opzij en focust op de zaken die belangrijk zijn, wars van historische aspecten of klassieke indelingen die in traditionele psychologieboeken gehanteerd worden. De schrijfstijl motiveert lezers om de inhoud te bestuderen. Deze publicatie is bestemd voor iedereen die actief is in de gebieden gezondheidszorg en welzijn of die zich daarop voorbereidt.

Over de auteur
Andre Vyt is docent aan de Opleidingen Gezondheidszorg en de Lerarenopleiding van de Arteveldehogeschool in Gent en aan de Faculteit Geneeskunde en Gezondheidswetenschappen van de Universiteit Gent. Hij is psycholoog, onderwijskundige en expert kwaliteitszorg en afstandsonderwijs. Tot 2008 was hij hoofdredacteur van het Jaarboek Ontwikkelingspsychologie, Orthopedagogiek en Kinderpsychiatrie. Sinds 2002 is hij directeur van het PROSE Netwerk Kwaliteitsmanagement en sedert 2012 voorzitter van EIPEN - European Interprofessional Practice & Education Network.
Verschenen in
Genre
Mens & Maatschappij
Aantal pagina’s
104
Laatste editie
26 november 2015
Uitgeverij
Garant Uitgevers
ISBN
9789044128185

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 15,00
Bestel het boek bij Blz. vanaf 15,00
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic