Geheim dagboek van klein duimpje

3

Mijn naam is Klein Duimpje
Ik hou van schrijven en tekenen
Over de dingen die ik heb beleefd
Dit is mijn verhaal
Je zal het nooit meer vergeten
Klein Duimpje ken je vast wel van zijn avontuur met de reus en de zevenmijlslaarzen. Maar wist je ook dat hij verliefd is op zijn buurmeisje? En dat hij ’s nachts plannen bedenkt om van zijn gemene stiefmoeder verlost te raken? Of dat hij en zijn zes broers 79 dagen lang overleefden in het bos?
In Het geheime dagboek van Klein Duimpje ontdek je alles wat het klassieke sprookje verzwijgt. Over knorrende magen, slechte stiefmoeders, hongerige leraars, broodkruimels, en zevenmijlslaarzen natuurlijk. Grappig, dromerig, poëtisch en gedetailleerd beschrijft de kleine, maar dappere sprookjesheld zijn dagdagelijkse belevenissen en fantastische avonturen.
PHILIPPE LECHERMEIER en RÉBECCA DAUTREMER brengen het sprookje van klein duimpje tot leven. De illustraties van Dautremer zijn dromerig, absurd, zacht en grotesk, steevast origineel en vol verbeelding. Om telkens iets nieuws in te ontdekken. Knap bewerkt door EDWARD VAN DE VENDEL
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
192
Laatste editie
31 januari 2013
Uitgeverij
Davidsfonds
ISBN
9789059083783
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic