Geniaal!

4

Lijsten 1

Draait de zon om de aarde, of is het juist andersom? Wat is DNA eigenlijk? En hoe kwam Darwin op zijn beroemde evolutietheorie? Ontdek hoe Louis Pasteur het leven van een 9-jarige jongen redt die hondsdolheid heeft - met een nieuw vaccin dat nog nooit op een mens is uitgetest... Ervaar de wanhoop van Galileo Galilei wanneer de kerk zijn boek verbiedt en hij niet mag zeggen wat hij over het heelal heeft ontdekt. En laat je inspireren door Marie Curie, die alles opzijzet en naar het oorlogsfront gaat om gewonde soldaten te helpen met röntgenapparatuur. Janny van der Molen verpakt de ontdekkingen van een aantal belangrijke wetenschappers in mooie en spannende verhalen. Zo komen hun uitvindingen en ontdekkingen echt tot leven! Met: Galileo Galilei, Leonardo Da Vinci, Charles Darwin, Ada Lovelace, Louis Pasteur, Marie Curie, Alan Turing, Rosalind Franklin, Albert Einstein en Stephen Hawking. Dit e-book is alleen geschikt voor de tablet. U kunt het niet lezen op een e-reader.

Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd , Jeugd & Kind (non-fictie)
Laatste editie
23 september 2015
Uitgeverij
Uitgeverij Ploegsma B.V.
ISBN
9789021674513

Lezersrecensies (1)

Geniaal!

door: Ikvindlezenleuk (Mathilde) 1 like
Wat is het verschil tussen slim, heel slim en geniaal? Die vraag is best moeilijk te beantwoorden. Van de mensen in dit boek zeggen we dat ze geniaal zijn. Wat hebben zij gedaan om die eretitel te krijgen? Wat maakt dat zij meer zijn dan ‘gewoon’ slim. Misschien heeft dat ‘meer’ wel alles...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic