George Michael

3

'Getalenteerd in zijn muziek, getroebleerd in zijn persoonlijke leven.' - NRC Handelsblad

In de jaren tachtig werd George Michael als tieneridool met Wham! Wereldberoemd. Daarna volgde een succesvolle solocarrière. Onvergetelijke songs als 'Freedom', 'I Want Your Sex', 'Careless Whisper' en 'Jesus To A Child' laten zijn muzikale veelzijdigheid zien. Wereldwijd verkocht George Michael meer dan honderd miljoen albums.

Maar zijn succes had een donkere kant: Michael werd gearresteerd in een openbaar toilet en raakte zijn rijbewijs kwijt door rijden onder invloed. Zijn liefdeloze jeugd, zijn relatieproblemen en worsteling met zijn persoonlijke identiteit vormen een pijnlijke rode draad in zijn leven.

Deze rijk gedocumenteerde en volledig geactualiseerde biografie toont de superster eindelijk van alle kanten, inclusief een analyse van Mich
Verschenen in
Genre
Literaire non-fictie
Laatste editie
29 maart 2017
Uitgeverij
Xander Uitgevers B.V.
ISBN
9789401606998 , 9789401606981

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het ebook bij Libris voor 9,99
Bestel het ebook bij Blz. voor 9,99
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbiedersAdvertentie

Lezersrecensies (1)

Wake me up, before you go go

door: Nicole van der Elst 2 likes
Afgelopen december werd George Michael toegevoegd aan de toch al lange lijst van muzikale helden die in 2016 overleden. In zijn biografie kijkt muziekjournalist Rob Jovanovic terug op het leven van de Britse zanger – een leven dat gekenmerkt werd door hoge pieken en diepe dalen. Wham! ging in...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic