Gerechtvaardigde middelen

0

Een misdadiger die handig door de mazen van de wet weet te glippen. Zijn slachtoffer: een aantrekkelijke vrouw met een geheim. Tussen hen in staat een gewetensvolle rechercheur die moet kiezen tussen de wet en de rechtvaardigheid.

Een vreemde verkrachtingszaak: het slachtoffer staat te popelen om te getuigen. En er is meer dan genoeg bewijsmateriaal tegen de dader. Maar één ding zit rechercheur Larry Millsaps dwars. De mooie, jonge Melissa Nelson weet verdacht veel over het bewijsmateriaal dat de dader achter de tralies kan brengen.

Langzaam maar zeker wordt het mysterie ontrafeld: het schokkende misdaadverleden van de verdachte... en Melissa's eigen verleden dat alles in zich heeft om haar geloofwaardigheid tot nul te reduceren.

Een verscheurend gewetensconflict voor Millsaps - de ironie van de wet en de eisen van zijn christelijke overtuiging - waarin hij Melissa beschermt tegen een psychopatische stalker. Zelfs als zich bewijzen opdringen die niet de misdadiger verdacht maken, maar de vrouw van wie Millsaps is gaan houden.

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
Justifiable Means
Aantal pagina’s
282
Laatste editie
10 november 2001
Uitgeverij
Uitgeverij Novapres
ISBN
9789063181871

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic