Glory

4

Lijsten 1

'Glory - Race naar de vrijheid' is een spannend paardenboek voor 11+ van Lauren St John, bekend van de populaire serie 'Storm'. Ook niet-paardenliefhebbers kunnen hun hart ophalen aan dit opwindende verhaal.

Glory: de ultieme paardenrace
De verwende Alexandra Blakewood, die keer op keer in problemen komt, wordt door haar wanhopige ouders naar een bootcamp in Colorado gestuurd. Maar Alex zou Alex niet zijn als ze niet probeerde te ontsnappen - en daarbij neemt ze ook nog eens een ten dode opgeschreven mustang met zich mee. Als ze hoort over de Glory, een langeafstandsrace dwars door de VS, besluit ze het erop te wagen.

Er kan er maar één winnen
Tijdens de race leert ze Will kennen, een intrigerende plattelandsjongen die zo zijn eigen motivatie heeft om de geldprijs van $250.000 op te strijken. Maar er kan er natuurlijk maar één winnen...

Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
368
Laatste editie
14 september 2016
Uitgeverij
Gottmer
ISBN
9789025765576 , 9789025765583

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 15,95 Bestel het ebook bij Libris voor 8,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 15,95 Bestel het ebook bij Blz. voor 8,99
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbiedersHebban recensie

Rennen voor je leven

door Edith op 29-03-2017

De zestienjarige Engelse Alexandra (Alex) heeft alles wat haar hartje begeert. Toch zorgt ze thuis keer op keer voor grote problemen. Op een dag hebben haar moeder en stiefvader er schoon genoeg van en sturen ze haar naar een streng opvoedingskamp in Colorado. Alex vindt het er vreselijk en al snel neemt ze, samen met Mustang Scout, de benen. Ze meldt zich (onder een valse naam) aan voor The...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic