Grenzen

0

Carol woont samen met haar moeder Lydia in een dorp waar ze veilig en beschermd is opgegroeid. Op haar zeventiende gaat ze naar Engeland om te studeren. Ze wordt voor de eerste keer verliefd en gedraagt zich zeer puberraal waar jaloezie de boventoon voert. Na jaren keert ze terug naar het dorp waar haar moeder komt te overlijden. Is ze vermoord?
Vanaf dat moment staat haar hele leven op zijn kop. Zo ontdekt ze dat haar familie nog leeft. Ze gaat op zoek en onderweg wordt ze klemgereden door een bende die haar proberen te ontvoeren en ze beland in een onbekende wereld van geweld. Een vriend schiet haar te hulp.

Met hem ontdekt ze intens het liefdeslied. Toch is ze nog niet toe aan een relatie. Zij wil eerst op zoek naar haar roots en die denkt ze in Amerika te vinden. Een grote verrassing staat haar te wachten. Een spannend geheel waar hoogte en dieptepunten elkaar afwisselen.

Mar van Heezik Meijer: Om niet alleen te schrijven vanuit beschaafdheid, zoals we mee krijgen vanuit onze opvoeding, wilde ik ook eens mijn andere, mijn ruwe kant beschrijven en gebruiken.
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Laatste editie
03 juli 2013
Uitgeverij
Mar van Heezik Meijer
ISBN
9789081676632

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic