Haasje Repje

0

'Haasje Repje' is een leuke bundel voorleesverhaaltjes van Bette Westera, geïllustreerd door Sylvia Weve (winnaars van de Woutertje Pieterse prijs 2015).

Wie kan het hardste rennen?
Haasje Repje speelt het liefst de hele dag wilde spelletjes met de andere dieren uit het bos. Tikkertje bijvoorbeeld, of wie het hardst kan rennen. Maar soms heeft niemand tijd: Merel moet een nest bouwen, Reiger wil vissen vangen. Alleen Slak heeft tijd - maar tikkertje spelen met Slak is wel een beetje saai...

Bette Westera & Sylvia Weve
Haasje Repje is een vrolijke bundeling voorleesverhalen van Bette Westera, die eerder verschenen onder de titel Ra ra, wie ben ik? Deze compleet herziene uitgave werd van nieuwe illustraties voorzien door Gouden Penseelwinnares Sylvia Weve. In 2015 ontving dit gouden duo de Woutertje Pieterse prijs voor hun dichtbundel Doodgewoon.
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
64
Laatste editie
02 oktober 2015
Uitgeverij
Gottmer Uitgevers Groep bv
ISBN
9789025761141 , 9789025765880

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 14,95 Bestel het ebook bij Libris voor 7,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 14,95 Bestel het ebook bij Blz. voor 7,99
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbiedersHebban recensie

    Koen Driessens Hebban Recensent

Haasje-overtuigend

door Koen Driessens op 05-01-2016

In april 2015 won de dichtbundel Doodgewoon van Bette Westera en Sylvia Weve de Woutertje Pieterse Prijs. Eerder al verzilverden zij hun jarenlange samenwerking met een Zilveren Griffel (in 2011) voor Ik leer je liedjes van verlangen en aan je apenstaartje hangen en een Gouden Penseel en een Vlag en Wimpel (in 2013) voor Aan de kant ik ben je oma niet!. Geen wonder dat hun uitgever Gottmer het...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic