Herinneringen en gedachten

0

In de zomer van 2014 ben ik op het idee gekomen om een levensboek te laten schrijven. Ik realiseerde me toen ineens dat ik wel graag meer had willen weten over mijn grootvader: hoe hij dacht en hoe hij terugkeek op zijn leven. Dit levensboek is dan ook in de eerste plaats bedoeld voor mijn kleinkinderen - als ze al wat ouder zijn.

In dit levensboek wordt verteld hoe ik ben geworden wie ik ben. Het verhaal begint bij mijn vroege jeugd. Hoewel ik aan deze periode bijna geen herinneringen heb, leek het me toch van belang: er zijn toen immers dingen gebeurd die van grote invloed zijn geweest op mijn latere leven. Het vervolg speelt in een tijd waarin de wereld in snel tempo totaal is veranderd.

Het maken van het boek samen met Marie José, die de tekst schreef, was voor mij een verhelderende verkenning naar het verleden.

Ton Kaal.

Deze uitgave maakt deel uit van het project Levensboek Humanitas Apeldoorn: coördinator Jan Wouter van der Straaten. Aan deze uitgave kunnen geen rechten worden ontleend.

Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
69
Laatste editie
31 december 2015
Uitgeverij
Brave New Books
ISBN
9789402143348
Bestel dit boek vanaf  €22,76 bij

bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic