Het Boek Dahlia

5

Elisa Albert - Het boek Dahlia

Dahlia Finger is depressief, vlijmscherp, zo nu en dan innemend, geestig, overtuigd single, ontwapenend, langdurig werkloos en nog maar negenentwintig. Ze hangt de hele dag voor de televisie en bekijkt als een repeterend gebed steeds dezelfde films. Als wordt vastgesteld dat Dahlia een ongeneeslijke hersentumor heeft komt het einde van dit zogenaamde leven onverwacht snel in zicht. Aan de hand van een dubieuze zelfhulpgids probeert ze inzicht in haar ziekte en leven te krijgen. En daarbij wordt niets of niemand gespaard. De dokters niet, haar familie niet, haar vrienden niet en vooral zijzelf niet.
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Laatste editie
28 februari 2009
Uitgeverij
Ailantus
ISBN
9789089530127
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Recensie Het Boek Dahlia

door: caarrip 1 like
Het boek Dahlia is uit. Het is erg apart. Maar wel goed! De hoofdpersoon Dahlia is grof, heeft geen ambitie en wordt ernstig ziek. Van de loop van haar ziekte brengt ze verslag uit. En als vanzelf komen we stukjes van haar verleden te weten. Ergens kun je Dahlia begrijpen hoe ze deed en hoe ze...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic