Het geheim dat wij delen

17

Artikelen 1 Lijsten 2 Spots 1 Top25's 1
Het geheim dat wij delen van Rebecca Done is een meeslepende, spannende roman over een controversiële verhouding. Een aanrader voor iedereen die houdt van Liane Moriarty en Lori Nelson Spielman.

De eerste keer dat Matthew Langley in Jessica Hart's leven komt, eindigt met een strafblad en eeuwige schaamte. De tweede maal brengt hij haar bijna om het leven. Zeventien jaar hebben ze elkaar niet gezien; weliswaar is hij veranderd, maar hij is het onmiskenbaar. Matthew heeft een andere baan en een andere naam en zijn vrouw en kind weten niets van zijn verleden - en dat moet ook zo blijven.
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
400
Laatste editie
14 juli 2016
Uitgeverij
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789024570867 , 9789024570874


Artikelen over Het geheim dat wij delen

  Meer artikelen


Door lezers

Feelgood Club / We love Feelgood leest
30 januari 2017 29 reacties
  Meer artikelen

Hebban recensie

    Diana Mom Hebban Recensent

Standaard driehoeksverhouding en te voorspelbaar geheim

door Diana Mom op 25-02-2017

Het is haar eerste roman. Een verhaal waarmee Rebecca Done, die werkt als copywriter, door hoopt te breken. In Het geheim dat wij delen verliezen de twee hoofdpersonen elkaar uit het oog. Bewust. De vraag: komen ze ooit nog bij elkaar? Want vergeten zijn ze elkaar duidelijk niet.

Jess is 15 als ze verliefd wordt op haar leraar Matthew. Een geheime en gevaarlijke relatie begint. Vol angst zetten ze...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic