Het geheim van Audrey H.

9

Artikelen 1 Lijsten 1 Spots 1

Onthullende roman over de Arnhemse jaren van Audrey Hepburn. 'Your heart just breaks, that's all. But you can't judge, or point fingers...' - Audrey Hepburn.

Als de oude Felix Wolf gevraagd wordt of hij wil meewerken aan een tentoonstelling over de Arnhemse jaren van Audrey Hepburn, stemt hij daarin toe. Destijds traden ze samen op, hij als pianist en zij als danseres. Dat was niet het enige dat hen verbond. Als twee ontheemde oorlogskinderen zwierven ze door de bossen van hun bezette stad. Ze deelden geheimen en zochten troost bij elkaar. De kwetsbare schoonheid van Audrey zette Felix in vuur en vlam. Zijn amoureuze gevoelens waren zó heftig dat hij haar zijn verdere leven obsessief is blijven volgen.

In deze deels op feiten gebaseerde roman vertelt Felix Wolf niet alleen zijn eigen bewogen geschiedenis, maar hij ontsluiert ook het tragische geheim van de vrouw die altijd in de schijnwerpers heeft gestaan. Het geheim van Audrey H. is een diep menselijke en prikkelende vertelling over de last van een besmet verleden.

Op 26 januari 2017 opent in het Airborne Museum Hartenstein de gelijknamige tentoonstelling over de Arnhemse oorlogsjaren van Audrey Hepburn en haar familiegeschiedenis.

Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
256
Laatste editie
26 januari 2017
Uitgeverij
Uitgeverij De Kring
ISBN
9789462970373 , 9789462970380


Artikelen over Het geheim van Audrey H.

  Meer artikelen


Door lezers

Boeken met een ster / Het geheim van Audrey H. - Miriam Guensberg
15 juni 2017
  Meer artikelen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 18,50 Bestel het ebook bij Libris voor 9,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 18,50 Bestel het ebook bij Blz. voor 9,99
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbiedersHebban recensie

    Guy Doms Hebban Recensent

Een aantrekkelijke psychologische roman

door Guy Doms op 26-01-2017

Wereldberoemde filmsterren leven verder na hun dood, niet alleen op het witte doek. Het is dan ook evident dat een grootheid, een artieste zoals Audrey Hepburn (1929-1993), niet vergeten wordt.

Vanaf 26 januari 2017 loopt in het Airborne Museum Hartenstein in Oosterbeek de tentoonstelling Moederliefde. Het geheim van Ella en Audrey. Deze expositie gaat over de Arnhemse oorlogsjaren van Audrey...


Lezersrecensies (1)

Aangrijpend

door: Anneke 1 like
Van Uitgeverij De Kring mocht ik dit boek lezen en recenseren. Ik wil ze daar hartelijk voor danken. Een heel aangrijpend boek. Je zit er direct in, het boek is lastig weg te leggen. Het is een deels op waarheid berust en deels verzonnen verhaal, waarbij je het liefst had dat alles verzonnen was,...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic