Advertentie
De Openbaringen van Riyria 1 - Het Koningscomplot

Het Koningscomplot

27
Gelezen 38 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 18 Favoriet 7 Recensies 4
Fantasy & SF Lijsten 1 Spots 2 Top25's 1   Topics 0

Geen kwade geesten die verslagen moeten worden, geen weeskind met een bijzondere gave. Twee gewone mannen op de verkeerde plek, op het verkeerde tijdstip. Hoewel, gewoon...? De aartsschelmen Rolf Molenbeek en Hadriaan Zwartwater verdienen namelijk een aardige duit met het uitvoeren van gevaarlijke opdrachten, voor iedereen die zich hun diensten kan veroorloven. Zullen ze een feilloze manier weten te vinden om zich uit de nesten te werken als ze onder valse voorwendselen betrokken raken bij een samenzwering om de koning te vermoorden? Of zal het deze keer anders uitpakken? Fataal? Geheel op eigen kracht wist het aanstormende fantasy-talent Michael J. Sullivan via het internet naam te maken. Inmiddels wedijveren uitgevers wereldwijd in het binnenhalen van de vertaalrechten van zijn veelgeprezen Openbaringen van Riyria. Centraal in deze verhalen staat het weergaloze roversduo Rolf Molenbeek en Hadriaan Zwartwater; onweerstaanbare dieven die in ruil voor een flinke zak goud elke klus aannemen.

Genre
Sciencefiction & Fantasy
Serie
De Openbaringen van Riyria (1)
Uitgeverij
Luitingh Fantasy
Laatste editie
17 juli 2012
ISBN
9789024553747 , 9789024553754
+Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 24,99 Bestel het e-book € 4,99
E-book prijsvergelijker

Door lezers

Scifi & Fantasy Club / 7x Elfen
07 september 2017 28 reacties
Scifi & Fantasy Club / Majesteit,
27 april 2017 15 reacties
  Meer artikelen

Hebban recensie

Hoe twee dieven een koninkrijk redden

door Tanja Krone op 03-05-2015

Het koningscomplot is het eerste deel in De Openbaringen van Riyria, door Michael J. Sullivan. De openbaringen worden als dubbelboeken uitgebracht in Amerika: deel 1 en deel 2 in één boek, deel 3 en deel 4 in één boek en de laatste twee delen in één boek. In de Nederlandse vertaling werken we gewoon met zes aparte boeken over het tweetal Rolf en Hadriaan, geharde dieven met een reputatie.

Rolf...


Lezersrecensies (3)

Wat een heerlijk boek

door: RobD 1 like
Het was even wennen, maar het boek grijpt je gelijk aan en ik had moeite om zo af en toe het luisterboek te moeten wegleggen om ook nog andere dingen te kunnen doen. Ik kijk uit naar het volgende deel. Gruwelijk goed.
luisterboek

De dieven zijn de helden

door: DeTovenares 1 like
Hadriaan en Rolf vormen samen een duo. Ze voeren opdracht uit van iedereen die het kan betalen. Het zijn een soort luxe dieven. Geen opdracht is hen te moeilijk. Ze weigeren dan ook eigenlijk nooit een opdracht. In hun wereld zijn ze berucht. Als hun naam valt weten mensen genoeg en ze vrezen het...

Rolf en Hadriaan

door: Frieke van der Meijden 1 like
Het fijne van het herlezen van een boek is de spanning van de verwachtingen. Ergens weet je hoe het verhaal gaat, wat er staat te geuren, maar toch ook weer niet precies. Dat had ik nu ook met dit boek. En voor de derde keer heb ik van dit boek genoten. Goed verhaal, duidelijk, rechtstreeks en...
luisterboek

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook