Het Meesterplan

0

Leonie Maes, getrouwd en moeder van vier volwassen kinderen, woont in de omgeving van Breda. Na een studie aan het Rotterdams Conservatorium begon zij met het geven van muzieklessen. Nu het gezin de laatste jaren wat minder aandacht vraagt, is er tijd vrijgekomen voor iets nieuws: het schrijven van een boek.
De jonge zakenman Stefan Brouwer ondervindt tegenslag binnen zijn aanvankelijk zo goedlopende bedrijf. Na een moeilijke jeugd, waarin hij vaak werd gekleineerd, kan hij dat niet verdragen. Hij wil alleen nog maar succesvol zijn. Alle schuld geeft hij aan de stad Rotterdam, waar zijn bedrijf gevestigd is. Enigszins doorgeslagen gaat hij wraak nemen op de stad en tegelijkertijd ook op Donna, een jonge vrouw die hij van vroeger kent en al lange tijd een hak heeft willen zetten. Dat alles niet even vlekkeloos verloopt is duidelijk. Hij is tenslotte een zakenman en geen crimineel. ....
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
186
Laatste editie
29 januari 2016
Uitgeverij
Schrijverspunt
ISBN
9789462661622
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic