Het slagveld van de liefde

3

Als relaties sneuvelen kan liefde standhouden. Vlak voor zijn dood schrijft Baer een brief aan zijn ex-vrouw Esther, die inmiddels met een andere man samenwoont. Hij vertelt het verhaal van zijn leven en geeft haar zijn kijk op hun relatie. Baer vertrouwt het papier toe wat hij haar nooit heeft kunnen vertellen. Het verhaal rakelt veel op, zowel bij Baer als bij Esther. Zal hij, met zijn schrijven, haar leven opnieuw ontwrichten? Het slagveld van de liefde is een roman over liefde, lust, loslaten en een onverwerkt verleden.
Rutger van Reysen (1970) debuteerde in 2011 met De Adelaar Leeft, in 2013 volgde Het Tenue. Met Het slagveld van de liefde (2015) slaat hij een opmerkelijke nieuwe richting in. Zijn roman gaat over de complexiteit van de liefde waarin het leven van alledag een wig kan drijven en waarbij het verleden voortdurend op de achtergrond aanwezig is in het heden.
Verschenen in
Genre
Romantiek
Aantal pagina’s
234
Laatste editie
24 juni 2015
Uitgeverij
Uitgeverij Elikser B.V.
ISBN
9789089547668

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 17,50
Bestel het boek bij Blz. vanaf 17,50
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Hebban recensie

Liefde verpakt in clichés

door Maaike Ebbinge op 20-08-2015

Na de dood van Baer (44) ontvangt zijn ex-vrouw Esther een grote doos gevuld met brieven die aan haar gericht zijn: Baers levensverhaal. Esther is toevallig alleen thuis en begint direct te lezen: "Ik heb een leven achter me liggen, Esther, en het belangrijkste deel van dat leven heb ik met jou mogen doorbrengen. Hoeveel deelden we in onze relatie? Wat zeiden we tegen elkaar en wat vooral niet?"...


Lezersrecensies (1)

Mooi en realistisch

door: Mieke Schepens 1 like
De eerste zin zorgt er voor dat de lezer meteen hoe het er voor staat; 'Lieve Esther, als je dit leest, ben ik dood.' In de vijf delen, onderverdeeld in 49 hoofdstukken volgde ik het leven van Baer en zijn voormalig vrouw Esther. Hun leven in al zijn facetten, zoals liefde, lust, opgroeien en...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic