Hier moet het zijn

12

Lijsten 1 Top25's 1
'Hier moet het zijn' - Maggie O'Farrell

Een weergaloos portret van een huwelijk, van de Schotse bestsellerauteur bekend van 'Het verdwenen leven van Esme Lennox'.

Daniel Sullivan is een man met een gecompliceerd leven. Hij woont als New Yorker op het Ierse platteland, heeft twee kinderen in Californië die hij niet meer ziet en een lieve, maar explosieve vrouw, ex-filmster Claudette. Dan hoort hij op de radio de stem van een vrouw aan wie hij twintig jaar geleden zijn hart verloor maar die hij sindsdien nooit meer gezien heeft. De gedachte aan haar brengt zijn leven aan het wankelen en voert hem naar Londen, weg van zijn gelukkige gezin. Is zijn liefde voor Claudette groot genoeg om hem weer naar huis te laten keren? En wil Claudette dat nog wel? 'Hier moet het zijn' is een intieme en intens ontroerende roman over wie we achterlaten en wie we worden in onze zoektocht naar een plek in de wereld.

'Vernieuwend, ontroerend en waarachtig. Ik vond het geweldig.' - Rachel Joyce

'Tegelijkertijd gevoelig, wijs en vol vaart. Er zijn weinig dingen waar ik zo naar uitkijk als een nieuwe roman van Maggie O'Farrell.' - Cathy Renzenbrink, schrijfster van 'The Last Act of Love'

Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
480
Laatste editie
20 oktober 2016
Uitgeverij
Ambo|Anthos
ISBN
9789026335365 , 9789026335372

Hebban recensie

    Anna Husson Hebban Recensent

Het leven zit vol met onbeantwoorde vragen

door Anna Husson op 01-12-2016

De New Yorker Daniel, getrouwd met de excentrieke ex-filmster Claudette, woont samen met zijn gezin in een afgelegen huis in Ierland. Hij heeft ook twee kinderen in Californië die hij nooit meer ziet. Op een dag hoort Daniel op de radio de stem van een vrouw die hij twintig jaar geleden voor het laatst zag. Vanaf die dag verandert de koers van zijn leven en besluit hij om een reis te maken naar...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic