Hoe we zullen leven op Mars

1

Leven op Mars is niet alleen mogelijk, het is onafwendbaar. De race om de eerste mensen naar de rode planeet te brengen is volop aan de gang. De hoofdrollen in dit geldverslindende drama zijn weggelegd voor tot de verbeelding sprekende ondernemers zoals Elon Musk (SpaceX), Jeff Bezos (Amazon, Blue Origin) en Richard Branson (Virgin Galactic), en bedrijven als het Nederlandse Mars One, die vóór NASA een vlag willen planten op Mars. Klinkt als sciencefiction, maar over twintig jaar realiteit. Volgens Stephen Petranek is het zelfs een noodzakelijk back-upplan voor de mensheid. 'Hoe we zullen leven op Mars' toont hoe we met reeds bestaande technologie Mars bewoonbaar kunnen maken.

Verschenen in
Genre
Mens & Maatschappij
Aantal pagina’s
120
Laatste editie
04 juni 2016
Uitgeverij
Amsterdam University Press
ISBN
9789059087293 , 9789462983076 , 9789059087910

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het ebook bij Libris voor 10,00
Bestel het ebook bij Blz. voor 10,00
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €10,00 bijHebban recensie

    Martijn Lindeboom Hebban Crew

Wie gaat er mee naar Mars?

door Martijn Lindeboom op 24-07-2016

TED Talks zijn inmiddels een begrip: een expert houdt een inzichtelijk en inspirerend verhaal over een onderwerp waar hij of zij een passie voor heeft. Oorspronkelijk gingen de Talks over thema’s op het raakvlak tussen Technologie, Entertainment en Design (TED), maar inmiddels worden alle onderwerpen behandeld, als het maar ‘Ideas worth spreading’ zijn. Verschillende TED Talks zijn inmiddels in...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic