Hondenboek

,

1

Lijfboek voor honden

Met een knipoog van kritiek naar draagtasjes, trimsalons en hondentrapjes geeft dit boek uw hond talloze nuttige tips over de ware vreugden van een hondenleven: stinkgeuren zijn om in te rollen, bomen zijn om te markeren, schoenen zijn om kapot te knauwen en postbodes dienen te worden verjaagd.

Maar ook verhaalt het van hondenmoed en hondenlef, zoals de tocht van de eerste hond die poot zette op Noord-Amerikaanse bodem.Over de eervolle verrichtingen van dappere honden in de oorlog. Over het legendarische optreden op het witte doek van Cujo, Old Yeller en de woeste beagle-bende in Omen III.

Wij mensen maken de dienst uit en we hebben alles onder controle… denken we. We lopen met de hond, of neemt de hond stiekem een loopje met ons? Want onder al de vrolijke onzin in dit boek zit een boodschap verborgen: honden hebben hun eigen agenda…
Verschenen in
Genre
Stripboeken
Vertaald door
Uta Anderson
Laatste editie
10 maart 2009
Uitgeverij
Uitgeverij Elmar B.V.
ISBN
9789038919126
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Recensie Hondenboek

door: Sanne de Bresser 1 like
Je moet om honden geven om dit boek leuk te vinden, maar dan is het ook echt de moeite waard! Het staat vol met grappige dingen die aangeven hoe een hond jouw gewoontes beleefd (zoals waarom mensen kleding dragen). Er worden tips aan honden gegeven, zoals hoe je een 'nieuw mens' af moet richten en...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic