Huis in brand

31

Artikelen 1 Gespot 1 Lijsten 2 Spots 1 Top25's 1
De eens zo innige band tussen Isma en de jongere tweeling Aneeka en Parvaiz wordt zwaar op de proef gesteld als Parvaiz besluit in de voetsporen van hun overleden jihadi-vader te treden en verdwijnt. Dan komt Eamonn, zoon van een machtig politicus, in het leven van de zussen. is Eamonn Aneeka's ware liefde? Of het middel tot Parvaiz' bevrijding? Plots is het lot van beide families onlosmakelijk met elkaar verbonden en blijkt hoe verwoestend liefde en loyaliteit kunnen zijn.

Kamila Shamsie geeft met dit spannende en hartverscheurende verhaal een uiterst genuanceerde inkijk in de complexiteit van burgerschap, liefde, familie en verschillende culturen in Europa.
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
288
Laatste editie
08 mei 2018
Uitgeverij
Signatuur
ISBN
9789056726041 , 9789044976922


Artikelen over Huis in brand

  Meer artikelen


Door lezers

  Meer artikelen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 21,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 21,99
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €9,99 bijHebban recensie

    Sigried Hebban Recensent

Brandend actueel

door Sigried op 07-06-2018

Dat literatuur inspeelt op maatschappelijke evoluties blijkt uit het groeiend aantal auteurs dat de thematiek radicalisering aanpakt. De vragen die opgeworpen kunnen worden zijn niet de minste: Wat zet Westerse jongeren er toe aan om te gaan vechten in een land waar ze nog nooit eerder waren, voor een godsdienst die ze amper actief belijden? Hoe gaan de politieke wereld, de media, de burgers om...


Lezersrecensies (1)

Brandend actueel

door: Dirk 1 like
Dit boek zou in feite door iedereen moeten gelezen worden waar ook ter wereld. Het is geen te dik boek, wat ook al een prestatie op zich is om dit verhaal beknopt te schrijven. Het heeft een aanloop, een middenstuk en een eind. Het speelt in het hedendaags Londen. Een moslimjongen radicaliseert en...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic