Ik besta niet

27

Artikelen 1

Het leven lacht de zestienjarige Marina toe: ze is populair, heeft veel vrienden en haar beste vriend is haar buurjongen James, een wonderkind. Em heeft niets. Zij zit vast in een cel in een gevangenis met een keihard regime.
Marina en Em hebben een belangrijk ding gemeen: ze zijn dezelfde persoon. Em leeft vier jaar in de toekomst, en als ze niets doet, zal Marina een gruwelijk leven tegemoet gaan. Er is maar één manier omdat te voorkomen: ze moet terug in de tijd om haar beste vriend James - op wie ze stiekem verliefd is - te vermoorden.

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
All Our Yesterdays
Genre
Thrillers & Spanning
Vertaald door
Inge Boesewinkel
Laatste editie
10 september 2013
Uitgeverij
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789021807607 , 9789021807614


Artikelen over Ik besta niet

  Meer artikelen

Hebban recensie

    Anne Terwisscha Hebban Recensent

Terrill weet de tienerwereld geslaagd neer te zetten

door Anne Terwisscha op 15-10-2013

Cristin Terrill geeft workshops creative writing. Ik besta niet is haar debuut.

Ik besta niet  begint met Em die in een cel wordt gegooid en een briefje met aanwijzingen vindt in een afvoerput. Samen met haar vriend Finn, die in de cel naast haar zit, weet ze te ontsnappen en vlucht ze met een tijdmachine naar vier jaar geleden. Dankzij het gevonden briefje weet ze dat eerdere versies van haar...


Lezersrecensies (1)

Als ik door de tijd kon reizen, dan ging ik terug in de tijd om dit boek opnieuw voor het eerst te lezen

door: Marcia 1 like
Ik heb ontzettend genoten van All Our Yesterdays. Voor mij was het onderwerp tijdreizen totaal nieuw - ik denk niet dat ik ooit eerder een boek hierover gelezen heb - maar ik werd helemaal meegesleept in dit ijzersterke verhaal. Soms begreep ik niet helemaal precies hoe dat tijdreizen nou in z'n...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic