Ik was je bijna vergeten

4

Lijsten 1

Georgia Young heeft twee prachtige dochters, leuke vrienden, een succesvolle carrière. En toch is ze rusteloos en heeft ze het gevoel dat ze vastzit. Ze besluit het roer om te gooien, in de hoop opnieuw te ontdekken wie ze was, en wie ze weer zou kunnen zijn.

Haar zoektocht brengt haar bij al haar exen, die haar helpen herinneren wie ze was. De mannen uit haar verleden verdwenen met een reden uit haar leven: ze bedrogen haar of waren onvolwassen; sommigen kwamen precies op het verkeerde moment. Georgia vraagt zich af of dat goede moment nu
misschien wel gekomen is...

Ik was je bijna vergeten is een roman die laat zien wat er gebeurt als je jezelf eerlijk onder ogen durft te komen, kansen durft te grijpen en jezelf openstelt voor een nieuw leven en misschien wel een nieuwe liefde.

Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Laatste editie
28 juni 2016
Uitgeverij
Xander Uitgevers B.V.
ISBN
9789401605755 , 9789401605762

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het ebook bij Libris voor 6,99
Bestel het ebook bij Blz. voor 6,99
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbiedersAdvertentie

Hebban recensie

    Kamila Straatsburg Hebban Recensent

Op zoek naar jezelf

door Kamila Straatsburg op 14-09-2016

Een verhaal over jezelf opnieuw uitvinden, kopt de schrijfster Amy Tan aanmoedigend op de kaft van het boek van Terry McMillan, Ik was je bijna vergeten.   

Jezelf opnieuw uitvinden, een van de meest irritante uitspraken – naast ‘iets een plekje geven’ – van deze tijd. Want, hoe doe je zoiets (afgezien van het nut ervan)? Herschrijf je je DNA, verander je de evolutie, of, in geval van een...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic