In een ander leven

16

Artikelen 1 Lijsten 1

In een ander leven van Taylor Jenkins Reid gaat over het lot en ware liefde.

Wanneer haar beste vriendin tijdens een avondje uit op het punt staat naar huis te gaan, heeft de 29-jarige Hannah de keuze: ga ik met haar mee of blijf ik nog even dansen met Ethan? De rest van Hannahs leven wordt bepaald door dat ene moment. In afwisselende hoofdstukken lees je wat er gebeurt als ze blijft én wat er gebeurt als ze weggaat. Beide keuzes hebben een verrassende afloop.

In een ander leven van Taylor Jenkins Reid is een romcom in boekvorm. Supernova (Forever, Interrupted), het debuut van Taylor Jenkins Reid, wordt verfilmd met Dakota Johnson (Fifty Shades of Grey) in de hoofdrol.

Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
336
Laatste editie
12 november 2015
Uitgeverij
Ambo|Anthos
ISBN
9789026331770 , 9789026331787


Artikelen over In een ander leven

De 7 Feelgood highlights van november
01 november 2015 1 like
  Meer artikelen
Bestel dit ebook vanaf  €9,99 bijLezersrecensies (1)

Romantiek, humor en een aparte verhaallijn

door: Wendy Koedoot 1 like
Dit is het tweede boek van Jenkins Reid en wát voor een! Het verhaal gaat over de 29-jarige Hannah Martin, die eigenlijk nog steeds niet weet wat ze met haar leven wil. Ze is net verhuisd van New York naar Los Angeles , waar ze geboren is. Ze logeert zolang ze nog geen eigen huis heeft bij haar...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic