Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Izar
  Luister een fragment

STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 56 4 55 3 12 2 0 1 0

Izar

123

Gelezen 133 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 108 Favoriet 7 Recensies 24
Literatuur & Romans Artikelen 6 Lijsten 4 Spots 13   Topics 0   Leesclub
Carlo zag zichzelf nooit als vader. Maar wanneer hij zijn vriendin Lisette steeds ongelukkiger ziet worden vanwege haar niet vervulde kinderwens, gaat hij schoorvoetend overstag. Het resultaat blijft echter uit. Lisette stelt voor om hulp te zoeken.
Ze komen terecht in een mallemolen van medische onderzoeken, hormoonbehandelingen en ivf-pogingen. De volgende stap lijkt steeds klein, mar ondertussen draait hun hele leven om het krijgen van een kind. Na een miskraam, een doodgeboren dochtertje en een afgebroken zwangerschap besluiten ze nog één laatste poging te wagen.
Carlo Groot biedt in deze autobiografische roman een uniek, mannelijk perspectief op ivf. Zijn rauwe verdriet wordt afgewisseld met humoristische anekdotes vol zelfspot. Dit maakt Izar tot een onvergetelijk boek over wachtweken en werkstress, over onverwacht geluk en ongekend verdriet, over hormoonspiegels en aftrekkamertjes.

+


Genre
Literatuur & Romans
Literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
261
Uitgeverij
Podium b.v. Uitgeverij
Eerste editie
03 april 2017
Laatste editie
25 april 2017
ISBN
9789057598463 , 9789057598456 , 9789462537781
Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Lucette
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (24)

Keuze van de redactie

Een humoristisch beschreven tragedie

door: Vera van Winkelen

Stellen waarvan een helft nog niet overstag is voor het krijgen van nageslacht, moeten dit boek nog maar even links laten liggen en aanstaande ouders waarschijnlijk ook. Want geen enkele ouder wil eraan herinnerd worden dat een kinderwens door domme pech zoveel verdriet kan brengen.

Acht jaar lang...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Izar

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.