Advertentie

Je moet wat

4
Gelezen 5 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 19 Favoriet 0 Recensies 2
Literatuur & Romans Artikelen 4   Topics 0

Licht van toon, met een vleugje ironie. De verhalen van San Bos bieden in enkele paginas een inkijkje in een heel mensenleven. En hoewel je meestal blij bent dat dat leven het jouwe niet is, is San Bos in staat om de lezer onmiddellijk aan haar personages te binden. Aan de vrouw die dichter bij de donornier van haar man komt dan de bedoeling was. Aan de man die zich laat marineren door zijn Vlaamse vriendin. En aan de schoonmaakster die door de spullen van haar opdrachtgevers gaat. San Bos zet haar verhaalfiguren kort in de spotlights, maar de lichten reiken veel verder dan de laatste zin. Je moet wat is een sterk debuut, van een schrijver van wie wij nog veel gaan horen.

Genre
Literatuur & Romans , Korte verhalen
Aantal pagina’s
112
Uitgeverij
Nieuw Amsterdam
Laatste editie
30 september 2015
ISBN
9789046818558 , 9789046818565
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (1)

Zo horen korte verhalen te zijn!

door: JannieTr 1 like
Er bestaan nogal wat vooroordelen tegen korte verhalen bundels. Zo wordt er vaak beweerd dat je de losse verhalen snel weer vergeet, dat een roman een meer blijvende indruk achterlaat. San Bos is er op een overtuigende manier in geslaagd te tonen dat dat lang niet altijd op gaat. De sterke verhalen...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook