Klincus Boomschors 1: Klincus boomschors en de drakentranen

3

Lijsten 1
In het hart van een ondoordringbaar woud bevindt zich een geheime stad in de bomen, bewoond door het mysterieuze volk van het Loofrijk. Zij zijn kleine wezentjes, die een vriendschapspact hebben afgesloten met de bomen, de meesters van het bos.
Geen enkele mens zag ooit het Loofrijk, de buitengewone metropool waar de wolkenkrabbers bomen zijn die zich naar omhoog uitstrekken en de straten takken die met loopbruggen van touw met elkaar verbonden zijn. Tot Klincus Boomschors er op een nacht met zijn sneeuwscooter in een sneeuwstorm aankomt. Hij is een jongen van 10 jaar oud, en is verdwaald in het Grote Bos
Dit is het begin van een vreemd avontuur, waar Klincus al zijn moed zal moeten bewijzen, en het hoofd moet bieden aan grote beproevingen. Hij krijgt hulp van zijn vrienden Yuki en Glyn, twee kleine bewoners van het Loofrijk, en de onafscheidelijke Ryllo, de sprekende eekhoorn.
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
156
Laatste editie
27 september 2011
Uitgeverij
Bakermat
ISBN
9789054617419

Lezersrecensies (1)

Klincus Boomschors, leuke serie voor 8+

door: Lmcmr 1 like
De auteur Allessandro Gatti is geboren in Alexandrie in 1975. Een goed jaar al zeg ik het zelf. Van zijn hand zijn al vier delen van Klincus Boomschors verschenen. Klincus Boomschors is een jongetje van 10 jaar. Hij vlucht uit de werkplaats van een weeshuis uit Umghard op een sneeuwscooter en raakt...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic