Leren en Schrijven

Leren en Schrijven

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0
Deze verhalenbundel bevat drie korte verhalen die geschreven zijn door twee scholieren voor hun profielwerkstuk. De verhalen zijn erg uiteenlopend van thriller tot contemporary.

Bittere angst - Jennifer Schoolenberg
Een vader met een pasgeboren baby en een strenge blik op de wereld. Een jong meisje met een alcoholistische vader. Wat deze twee met elkaar te maken hebben? Dat lees je in Bittere angst.

Het vuur in de schemer - Sanne Verweij
Er lijkt niets ergers te bestaan. Hem tegenkomen en recht in zijn kille ogen kijken. Het zal je maar gebeuren. Je zal maar de moordenaar van je zus tegen komen. Ja, zie je dan maar te beheersen.

Koffie bij Le Nord - Jennifer Schoolenberg
Het begint allemaal in een knusse bistro, gelegen in de Franse hoofdstad Parijs. Koffie gek Madeleine Tellier begint zoals gewoonlijk haar dag met een heerlijke vers geurende koffie. Voor de zoveelste keer betaald een voor haar onbekende man lekkernijen voor haar. Geïrriteerd vertrekt de jonge hoofdredacteur naar kantoor waar haar nog veel meer ellende te wachten staat. Alsof dit allemaal nog niet erg genoeg is, is er een arrogante nieuwe stagiair en een ongenode gast bij een belangrijke meeting.
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
75
Laatste editie
12 december 2018
ISBN
9789402183702
+
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 13,91
E-book prijsvergelijker
Advertentie