Advertentie

Leven met hoogsensitiviteit

2
Rank 2392 Gelezen 2 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 2 Favoriet 0 Recensies 1
Non-fictie   Topics 0
Hoogsensitiviteit is als een gevoelige antenne. Daarmee ontvang je veel extra informatie over wie je bent en wat je nodig hebt. Soms ook over wie anderen zijn en wat zij nodig hebben. Hoe kun je die antenne zo goed mogelijk gebruiken en er ook anderen mee van dienst zijn?

De auteur is niet alleen psychotherapeutisch geschoold in de begeleiding van hoogsensitieve mensen, maar behoort zelf ook tot die categorie, evenals haar man en hun twee kinderen. Deze combinatie van professionele en ervaringsdeskundigheid maakt deze gids een must voor hoogsensitieven en voor wie met hen, beroepsmatig of anderszins, in contact staat.

Door de aansprekende voorbeelden, de praktische tips en de indringende reflectievragen brengt elk hoofdstuk de lezer dichter bij het integreren van hoogsensitiviteit in het dagelijks leven – een enthousiasmerende uitnodiging om het welzijn van de doelgroep en dat van anderen te versterken.
Genre
Non-fictie
Illustraties
Roos ten Broecke
Aantal pagina’s
130
Laatste editie
21 september 2019
ISBN
9789492293206
+

Boekinformatie wijzigen
3 keer bewerkt, laatste bewerking door Wendy van Mieghem
Rapporteer deze bijdrage
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker

Lezersrecensies (1)

Toegankelijk en down to earth

door: Yvo59Vee 1 reactie 2 likes
Ik heb het boek met plezier gelezen. Het is heel toegankelijk, feitelijk en ‘down to earth’. Fijn dat er geen emotioneel sausje overheen zit, zoals dat bij sommige artikelen over HSP het geval is. Ik vind het verhelderend hoe Wendy door de hoofdstukken heen de leer- en ontwikkelpunten uiteen...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook