Littekens

18

Artikelen 1 Spots 1

In Frankrijk brengt Clara de vakantie bij haar grootmoeder door - ver van de stad waar iedereen weet wat haar is overkomen. Waar iedereen haar de schuld geeft van wat er gebeurd is.
Paul is uit Nederland komen fietsen. Hij heeft een moeilijke tijd achter de rug. Tijdens zijn fietstocht brengt hij een nacht door bij monsieur Martin, een oude man die vaker onderdak verschaft aan reizigers. Het is een bijzondere ontmoeting. Maar kort na Pauls vertrek komt monsieur Martin om het leven. Is hij van de trap gevallen of is hij geduwd? En hoe heeft Pauls ontmoeting met Martin te maken met de gruwelijke gebeurtenis waar Clara mee worstelt?

Anke de Vries schreef al veel beroemde boeken, waaronder Blauwe plekken, Het geheim van Mories Besjoer en Belledonne kamer 16. Veel van haar jeugdboeken spelen in haar geliefde Frankrijk, waar zij woont. Dat geldt ook voor Littekens.

Verschenen in
Genre
Young Adult , Kind & Jeugd
Laatste editie
02 februari 2016
Uitgeverij
Uitgeverij Lemniscaat B.V.
ISBN
9789047707783


Artikelen over Littekens

Hebban Sterrenparade (5)
21 februari 2016 1 like
  Meer artikelen


Door lezers

Nog een paar bladzijden ... / Reading Challenge #61 tot en met #65
06 september 2016 4 reacties
  Meer artikelen
Bestel dit boek vanaf  €15,95 bij

bestellen
bestellen
Boeken.combestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Hebban recensie

    Katy Hurkmans Hebban Recensent

'Littekens' laat te weinig krassen na op de ziel

door Katy Hurkmans op 15-03-2016

In Littekens fietst Paul helemaal van Nederland naar zijn tante in Frankrijk. Bijna op zijn bestemming aangekomen ziet hij een meisje, Clara, over de weg wandelen. Het wordt een bewogen vakantie waarin hij Clara nog een paar keer, al dan niet toevallig, ontmoet. Paul heeft namelijk zijn eigen redenen om helemaal naar Frankrijk te fietsen. Bovendien hoort hij ook nog over een ongeluk dat een...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic