Los zand

7

Lijsten 1 Spots 1
Babs heeft het prima voor elkaar. Thuis én op het werk.
Een té lieve man, een dochter van 14 jaar en een heerlijke hond die voor de nodige afleiding zorgt. Die afleiding hebben ze alle drie af en toe hard nodig. Als puberdochter loopt Sascha vaak precies langs het randje. Gelukkig gaat ze er nooit helemaal overheen, maar Babs moet haar regelmatig even 'rechttrekken'. Dat laatste laat Geert al te graag aan haar over. Niet alleen de opvoeding van Sas vertrouwt hij haar helemaal toe, hij heeft sowieso een rotsvast vertrouwen in Babs.
Op het secretariaat van het bouwbedrijf waar Babs werkt, zijn haar collega's Ellen en Eef druk in de weer met de liefde. Babs is vooral druk met haar werk. Ze is de secretaresse die iedere baas zich zou wensen. Beetje jammer dat ze dat zelf ook helemaal door heeft. Als er een nieuwe baas moet komen, is ze dan ook bijzonder teleurgesteld over het feit dat ze geen enkele invloed heeft op de keuze. Zeker als het resultaat duidelijk wordt.
Een heel gewoon mannetje, Chris. Moet hij Building International gaan leiden en naar grote hoogte stuwen? Toch moet Babs gaandeweg toegeven, dat hij visie heeft en barst van de creatieve ideeën. Hoe beter hij de zaken onder controle heeft, des te meer Babs de controle over haar eerst zo overzichtelijke leventje verliest ...

Caroline Wammes (1962) is geboren in Enschede. Op haar twintigste verhuisde ze naar Gouda, waar ze 25 jaar als secretaresse was bij verschillende organisaties. Ze heeft tal van interviews en columns in personeelsbladen en bedrijfsuitgaven geschreven.
In 2012 werd haar eerste korte verhaal 'De Pruimedanten' gepubliceerd.
Van 2011 tot eind 2014 heeft ze maandelijks een column geschreven in de Krant van Gouda, waarvan 30 zijn gebundeld in het boekje 'Vrijwilligers met passie'.

Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans , Feelgood
Laatste editie
15 april 2016
Uitgeverij
Uitgeverij Ellessy
ISBN
9789086603091


Door lezers

Feelgood Club / We love Feelgood leest Maart 2017
07 maart 2017 14 reacties
  Meer artikelen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 17,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 17,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Hebban recensie

    Diana Mom Hebban Recensent

Liefdesroman zonder liefde

door Diana Mom op 07-03-2017

Ze werd geboren in Enschede en verhuisde op haar twintigste naar Gouda. Hier kreeg zij haar eerste baan als secretaresse. Het is dan ook niet vreemd dat Los zand, de debuutroman van Caroline Wammes, gaat over een secretaresse. Wammes werkte eerder als bedrijfsjournalist en publiceerde in 2012 haar eerste korte verhaal ‘De Pruimedanten’.

Babs heeft een goed leven. Een leuke baan bij een...


Lezersrecensies (1)

'Los zand': ongedwongen feelgood

door: Hanneke Tinor-Centi 1 like
Het boek In ‘Los zand’ laat auteur Caroline Wammes hoofdpersoon Babs haar verhaal vertellen. Babs heeft het ogenschijnlijk goed voor elkaar, zowel in haar privéleven als qua werk. Een harmonieus huwelijk met Geert, een hele lieve man, een dochter van 14 en een leuke hond maken het plaatje voor...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic