Lynx

5

Een studente die plagiaat pleegt bij het schrijven van een essay blijft ontkennen totdat ze medeplichtig wordt aan het oprakelen van het schimmige verleden van een docent. Een ogenschijnlijk onschuldig diner wordt het decor voor het op de klippen lopen van meer dan één huwelijk. In Lynx en andere verhalen stipt Rebecca Lee moeiteloos onderwerpen aan als ontrouw, verplichting, opoffering, jaloezie en uiteindelijk optimisme. Door mensen op hun kwetsbaarst te laten zien, creëert Lee karakters die perfect zijn in hun imperfectie. Ze worden gedreven door hun verlangens en gedwongen hun eigen menselijke bestaan te begrijpen, waardoor het onmogelijk is niet met ze mee te leven wanneer hun breekbare geloof in liefde, huiselijk geluk of academische afzondering hen niet de bescherming kan bieden waar ze op hadden gehoopt. Rebecca Lee, een van de meest getalenteerde en originele verhalenschrijvers van dit moment, schrijft verhalen die lezen als romans.

Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
224
Laatste editie
12 mei 2015
Uitgeverij
Uitgeverij Nijgh & Van Ditmar
ISBN
9789038800318 , 9789038800301
Bestel dit boek vanaf  €18,99 bij

bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €9,99 bijAdvertentie

Hebban recensie

    Selene Genreclub

Geen boek om achter elkaar uit te lezen

door Selene op 27-05-2015

Lynx en andere verhalen  bevat in totaal zeven korte verhalen, waarvan 'Lynx' het eerste is. Het zijn verhalen over dingen die ook in het echt kunnen gebeuren, al zijn sommige gebeurtenissen iets waarschijnlijker dan andere.

Het boek lijkt een redelijke omvang te hebben met 204 pagina's, maar vanwege de bladspiegel (precies genoeg marge) en het gebruikte lettertype (niet heel klein, maar ook niet...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic