Madelona

0

Op zijn zeventiende verjaardag vindt kroonprins Arent een brief, die hem en zijn vijf vrienden opdraagt op zoek te gaan naar een voor hen onbekende burcht in het noorden van Aerendal. Het is een geheime opdracht en de zoektocht zit vol gevaren. Koning Aerenberg is des duivels als hij hoort dat zijn zoon er met vijf jonge schildknapen vandoor is. Hij geeft bevel om de jongens op te sporen.

Arent komt er in de loop van het avontuur steeds meer achter dat zijn jeugd voor een belangrijk deel uit leugens bestond. Tijdens zijn reis wordt Arent geconfronteerd met omstandigheden die ervoor zorgen dat hij zijn gedachten over thema's als vrijheid en trouw meerdere malen moet heroverwegen. Hij wordt zelfs gedwongen om een keuze te maken tussen de mensen van wie hij het meeste houdt. Dankzij de steun van zijn vijf beste vrienden blijkt hij in staat om niet alleen te kiezen wat goed is voor hem en zijn vrienden, maar ook voor de veiligheid en de vrijheid van de inwoners van Aerendal.
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
400
Laatste editie
12 mei 2016
Uitgeverij
Brug, Uitgeverij van
ISBN
9789065235312

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic